Luchtverwarming Installatie Vervangen?

Als u zorgvuldig bent in onderhoud van u heteluchtverwarming dan gaat deze zeker 20 jaar mee.

heteluchtverwarming roosters

Heeft u een systeem wat ongeveer 20 jaar oud is in uw huis, dan is het raadzaam eens over vervanging na te denken. U komt dan niet voor onverwachte defecten te staan. Bovendien zijn de heteluchtverwarmingen van nu veel zuiniger. Dit zal u dus al gauw voordeel in kosten opleveren. Verder hebben de nieuwe verwarmingssystemen, zoals die van Brink luchtverwarming nieuwe innovaties die puur voor uw gemak zijn. Uit of aan zijn de enige twee functies die een oud systeem hebben.

Kies nu voor het BQL Brink Quality of Life Systems. het nieuwe systeem bouwt het klimaat in uw huis in modules. U kunt zo uw huis in verschillende zones verdelen; koeler in de slaapkamers en bijvoorbeeld warm in de huiskamer. Zo heeft u veel meer mogelijkheden. De opwarmtijd is bij nieuwe verwarmingssystemen ook zeer kort. Hierdoor hoeft, als u niet thuis bent, het systeem niet voluit aan te staan.

Een goed voorbeeld is het Brink Allure systeem voor directe luchtverwarming. Dit is een hoogrendement luchtverwarmer met een rendement van maar liefst 107%. U bespaart hiermee velen euro’s. Informeer gerust eens bij installatiebureau Post naar de mogelijkheden. Als ervaren installateur kunnen wij u de informatie geven om een goed systeem te kiezen.

Meer info? Stuur een email naar info@warmelucht.nl of bel 0251-31 61 64.