Heteluchtverwarming

Sommige luxe zie je niet, maar ervaar je. Een heteluchtverwarming installatie in je huis is een van die dingen. Je huis is snel en gelijkmatig verwarmd. Dit is een luxe die bovendien niet duur hoeft te zijn. Brink Climate Systems is een energiezuinig systeem wat tegenwoordig ook op duurzame energiebronnen als warmtepompen, zonneboilers en de elektrische elementen van zonnevolta werkt.

brink heteluchtverwarmingAdviseren & Installeren
Wij kunnen u adviseren over het installeren van een heteluchtverwarming in uw huis. Optimale werking van het systeem staat of valt met een goede installatie. Onze installateurs maken een gedegen ontwerpplan op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw huis. Ze ontwerpen een zorgvuldig berekend systeem met voldoende roosters en de juiste grootte aan- en afvoer kanalen. Zo stroomt de lucht met precies de juiste hoeveelheid door de ruimtes. Het geluid wordt zo tot het minimale gereduceerd. Met een goed ontwerpplan benut u optimaal de mogelijkheden van een luchtverwarmingsinstallatie in uw huis.

Warme lucht in oudere huizen?

Hoewel onze luchtverwarmingssystemen van de nieuwste inventies voorzien zijn, is het systeem ook prima in oudere huizen te installeren. Het systeem is nagenoeg onzichtbaar en tast bestaande constructies niet aan. Wij kunnen u hierbij uitstekend adviseren, zodat we uw wensen kunnen inpassen in uw huis.

Meer info? Stuur een email naar info@warmelucht.nl of belĀ 0251-31 61 64.